Joe Exotic uskoo sairastavansa eturauhassyöpää – anoo vapautusta vankilasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -sarjasta tunnettu Joe Exotic suorittaa parhaillaan vankeustuomiota salamurhajuonesta ja eläinsuojelurikoksista. Nyt Exotic kertoo pelkäävänsä, että hänellä on eturauhassyöpä. Hänen mukaansa siihen viittaavat alustavat kokeet.

Joe Exotic kertoo käyneensä PSA-pohjaisessa seulonnassa ja tulosten olleen hälyttäviä. Asianajaja John Phillipsin mukaan televisiotähdellä ei ole toistaiseksi varsinaisesti diagnosoitu syöpää biopsian muodossa. Exotic itse on kuitenkin varma sairaudesta, ja hänen mukaansa vankila olisi jo hyväksynyt testin jossa selvitetään, mihin vaiheeseen tauti on edennyt.

Joe Exotic on New York Post -lehden mukaan kuvaillut menettäneensä runsaasti painoa, olevansa jatkuvasti väsynyt ja oksentavansa enemmän kuin hän syö. Entinen eläintarhanpitäjä on jälleen vaatinut armahtamista vankilatuomiostaan, vedoten presidentti Joe Bideniin, varapresidentti Kamala Harrisiin ja Yhdysvaltojen oikeusministeriöön päästäkseen kotiin muurien sisältä.