Sara Sampaion alkoholivideosta somehitti: ”Lääkäri käski minun leikata alkoholin käyttöä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Sara Sampaio on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yli 7,5 miljoonaa seuraajaa. Nyt mallikaunotar on esitellyt tulkintaansa siitä kun hänen lääkärinsä pyysi häntä leikkaamaan alkoholin käyttöään. Punaviinin leikkaamisessa kyse on luonnollisesti vitsistä, ja nyt siitä on tullut hauska somehitti.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 26-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet