Lentoyhtiön arpoo ilmaisia lentoja rokotetuille jäsenasiakkaille

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen United Airlines aloittaa kesäkuussa kampanjan, jossa kaikki mailinkeruuohjelmiin rekisteröityneet kanta-asiakkaat voivat osallistua ilmaisten lentojen arvontaan. Ehtona on voimassa oleva koronavirusrokotetodistus.

MileagePlus-ohjelmassa mukana olevat asiakkaat osallistuvat automaattisesti kahden meno-paluulipun arvontaan jokaisena kesäkuun päivänä. Liput oikeuttavat kahdelle henkilölle lennot mihin tahansa United Airlinesin kohteeseen ympäri maailmaa. Lippupareja arvotaan yhteensä 30 kappaletta.

Lopuksi kaikki rokotetut kanta-asiakkaat osallistuvat suurarvontaan, jossa on päävoittona ilmaiset lennot koko vuodeksi. Pääpalkintoja arvotaan yhteensä viisi kappaletta. Ilmaisille lennoille saa valita yhden henkilön mukaan. Lentojen maksimimäärä vuodessa on 26. Kilpailuihin osallistuvan tulee olla Yhdysvaltojen kansalainen ja yli 18-vuotias.