Henna Kalinainen uudesta onnesta – elämänmuutos kannatti: ”Pistin hihat heilumaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Henna Kalinainen ja hänen Jarkko-rakkaansa saivat ensimmäisen lapsensa tammikuun ensimmäinen päivä. Henna tuli raskaaksi nopeasti elämäntapamuutoksensa jälkeen. Hän saavutti Olet mitä syöt -ohjelman avulla uudenlaisen ja terveellisemmän elämän.

– Jossain vaiheessa olo oli todella surkea. Ajattelin, että en ole saanut mitään aikaan ja olen jo kolmekymmentä. Varmaan joku kolmenkympin kriisi alitajuisesti. Sitten yhtäkkiä juuri ennen kun täytin pyöreät löysin Jarkon ja rakkauden ansioista pistin hihat heilumaan ja kahdessa vuodessa sain monia asioita, mistä olin uskaltanut vain unelmoida, Henna Kalinainen hehkuttaa Metropolin blogissaan.

Hennan seuraavat virstanpylväät ovat hänen terveydessään ja siinä, että nainen haluaa olla elämänsä parhaimmassa kunnossa. Hän haluaa myös oman talon, mutta realistisesti odottaa haavetta ja sen oikeaa aikaa. Nainen myös paljastaa, että aikoo suorittaa IT-alan korkeakoulututkinnon ja tienata omalla firmallaan 100.000 vuodessa.