Charlie Riina miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen kanadalainen Charlie Riina on yrittänyt jo vuosia glamour-mallien haluttuun A-sarjaan, jossa paparazzit seuraavat mallikaunottaria minne nämä menevätkään. Muutama vuosi sitten Riinan läpimurto oli jo lähellä, kun hän pääsi poseeraamaan jopa Playboyn sivuilla.

Sittemmin Charlie Riinan suosio hieman hiipui, mutta nyt hän on taas kovassa nousussa. Paparazzien sijaan kurvikas kaunotar tekee jälleen uutta nousua sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee jälleen kerran auliisti kurvejaan someseuraajilleen. Viime aikoina useiden lehtien kansikuvissa poseerannut Riina nähdään nyt Maxim-miestenlehden kannessa.

Taannoin Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.