Hämmästyttävä näky videolle – mehiläiset irrottivat Fanta-pullon korkin yhteistyöllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyönteisistä paljastuu toisinaan piirteitä, jotka osoittavat niiden olevan huomattavasti nokkelampia ja taitavampia kuin moni osaisi ajatellakaan. Tuoreella viraalivideolla päästään hämmästelemään kahden mehiläisen yhteistyön tuloksia.

Brasiliassa kuvatulla videolla kaksi mehiläistä janoitsee Fanta-virvoitusjuomapullon sokerista sisältöä. Ongelmia aiheuttaa pullon suulla oleva korkki, mutta yhteistyöllä hyönteiset selviävät siitäkin. Ne nimittäin onnistuvat nostamaan korkin pois pullon suulta.

Videon jakaja kertoo kuvanneensa hämmentävän näyn ruokatauollaan Sao Paulossa. Hän oli saanut asiakkaalta Fanta-pullon, mutta mehiläiset päättivät varastaa juoman. Video herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, jossa sen vitsailtiin jopa viittaavan mehiläisten syrjäyttävän pian ihmiskunnan.