Miley Cyrusin talo paloi, hän erosi ja menetti rakkaan isoäitinsä – ei silti itke

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Nyt 27-vuotias tähti oli Skavlanin haastateltavana videopuhelun välityksellä ja kertoi muun muassa hänen omasta tyylistään käsitellä surua ja menetyksiä.

Pienen ajan sisällä Miley Cyrus kohtasi monta tragediaa. Hän otti avioeron miehestään, hänen talonsa paloi metsäpaloissa ja hänen rakas isoäitinsäkin menehtyi. Cyrus ei kuitenkaan pidä itkemisestä, koska hän kokee, että itkeminen ei auta tilannetta.

Miley Cyrus kertoi, että itkemisen sijaan hän haluaa pysyä liikkeellä. Liikkuminen, matkustelu ja uusien ihmisten tapaaminen auttaa häntä käsittelemään surua ja muista ihmissuhteista luopumista. Cyrus uskoo, että uudelle ihmiselle tulee aina tilaa hänen elämäänsä sillä hetkellä kun toinen ihminen poistuu hänen elämästään.