Leigh-Anne Pinnock esitteli pyöristyneen vatsansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock on tehnyt jo omia suunnitelmia uransa seuraavista askelista, joihin eivät kuulu yhtyeen muut jäsenet. Tähti haluaa aloittaa oman soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja ja bikinejä.

29-vuotias Leigh-Anne Pinnock nähdään nyt poseeraamassa sosiaalisessa mediassa yläosattomissa ja esittelemässä vartaloaan sekä pyöristynyttä vatsaansa. Vatsanseutu viittaa kovasti raskaana olemiseen ja tulevaan perheenlisäykseen.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.