Taylor Ross palvoi aurinkoa – biksuissa säästettiin kangasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Näyttäviä kuvia usein varsinkin sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Tällä kertaa upea kaunotar on ikuistettu turkoosinvärisen veden rannalla upealla hiekkarannalla. Yllään tulikuumalla lastenhoitajalla oli tummanpunaiset bikinit, joissa ei selvistikään oltu säästelty kangasta.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.