Ahdisteluskandaalin keskiössä oleva Kevin Spacey sai ensimmäisen rooliin vuosiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat miehet ovat syyttäneet Hollywood-tähti Kevin Spaceytä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytösten julki tulemisen myötä näyttelijää ei ole juurikaan kiinnitetty uusiin elokuva- tai tv-rooleihin. Nyt Spaceyn on kuitenkin ilmoitettu olevan mukana italialaisessa elokuvatuotannossa.

Kevin Spacey on mukana näyttelijänä parhaiten tunnetun Franco Neron ohjaamassa elokuvassa L’uomo Che Deisegno Dio, eli Mies joka piirsi Jumalan. Elokuva kertoo kuurosta miehestä, joka saa kyvyn piirtää muotokuvia ihmisistä vain heidän äänensä kuulemalla. Variety-lehden mukaan Spacey tulee näyttelemään elokuvassa poliisietsivää pienehkössä roolissa.

Muun muassa elokuvissa Django Unchained ja John Wick: Chapter 2 nähty Franco Nero kertoo olevansa iloinen siitä, että Kevin Spacey lähti mukaan hänen elokuvaansa. Spacey nähtiin viimeksi valkokankaalla vuonna 2018 ilmestyneessä Billionaire Boys Club -elokuvassa, joka floppasi rajusti lippuluukulla. Ahdistelusyytösten tultua julki hänet myös poistettiin Netflixin House of Cards -sarjasta ja korvattiin näyttelijä Christopher Plummerilla elokuvassa All the Money in the World.