Diili-voittaja Sointu Borg tyrmäävän seksikkäänä Venla-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Diili-ohjelman viimeisimmän tuotantokauden voittajaksi kruunattiin taannoin Sointu Borg, joka ansaitsi voitollaan kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa, minkä lisäksi nainen tulee vetämään uutta Fundly-nimistä yritystä.

Tällä kertaa Sointu on osallistunut Kultainen Venla -gaalaan yhdessä muiden julkkistähtien kanssa, mutta erottunut joukosta edukseen. Kurvikas kaunotar oli nimittäin pukeutunut tyrmäävän näyttävään tummaan iltapukuun.

Sointu kommentoi äskettäin Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa kauneusihanteita ja etenkin 28-vuotiaan kauppatieteiden maisterin silikonirinnat. Borg kertoi, että yliopistolla rintoja ihmeteltiin, kun nainen eräänä päivänä saapui luennolle huomattavasti aikaisempaa suurempien rintojen kanssa.