Tiina Lymin tytär luo uraa musiikin parissa – teki tunnuskappaleen uutuuselokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisnäyttelijä Tiina Lymin tytär Ella Lymi on on joidenkin vuosien ajan luonut uraa musiikin parissa. Laulaja-lauluntekijän tuorein single toimii tunnuskappaleena Outi Mäenpään tähdittämälle tulevalle elokuvalle.

Tiina Lymin Seksii, huumeit, rahaa ja autoi -kappaleen tuore musiikkivideo sai ensi-iltansa perjantaina. Musiikkivideolla saadaan esimakua Marja Pyykön ohjaamasta ja syksyllä ensi-iltansa saavasta elokuvasta. Outi Mäenpään lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Mikko Leppilampi ja Matleena Kuusiniemi.

Ella Lymin musiikkia on kuultu valkokankaalla ennenkin. Hän on tehnyt Mulle käy -nimisen tunnuskappaleen myös äitinsä ohjaamaan Äkkilähtö-elokuvaan, joka sai ensi-iltansa vuonna 2016. Artisti julkaisi aikaisemmin tänä vuonna myös Mua sattuu -singlen.