Aikuisviihdetähti levitti jalat valokuvaan – verkkosukat kuin kirsikka kakun päällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen aikuisviihdetähti Aletta Ocean asuu prameassa lukaalissa. Luksuselämästä nauttiva nainen on tottunut esiintymään kameralle ja hän tietää parhaimmat poseeraukset faneja hemmotellakseen. Nyt nainen on viettelevämpi kuin koskaan.

Neljän miljoonan seuraajan rajan äskettäin Instagramissa ylittänyt Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dora Varga. Hänen ulkonäkönsä on muokattu plastiikkakirurgian ja säännöllisen liikunnan avulla huippuunsa. Eikä suotta – toimeentulo on taattua.

Hillityn tyylikäs malli on nyt istahtanut valkoiselle tuolille. Hänen yllään nähdään koristeellinen alusasu ja verkkosukat. Korkeakorkoiset kengät tekevät leveähaaraisesta asennosta yltiöseksikkään.