Ariana Grande julkaisi harvinaisen videon studiolta – näin hittikappale syntyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on tarjoili faneilleen iloisen yllätyksen viime lokakuussa kun hän yllättäen julkaisi uutta musiikkia. Ensin Ariana Grande julkaisi Positions-nimisen singlen, jota seurasi heti viikon kuluttua samaa nimeä kantava albumi.

Nyt 27-vuotias Grammy-voittaja esitteli omaa laulun lahjaansa tuoreimmalla YouTube-videollaan. Nainen on julkaissut kanavallaan videoita, joiden avulla fanit ovat päässeet näkemään albumin hittikappaleiden syntyä ja Ariana Granden lauluäänityksiä. 

Uusimmalla videollaan Ariana Grande laulaa Positions-kappaletta. Studiossa äänitetään bridge-osuutta, jossa ensimmäisestä säkeistöstä siirrytään kertosäkeeseen. Videolla nähdään ja kuullaan miten upeasti Grande laulaa ja johtaa samalla tuotantotiimiä ottamaan useita ottoja sitä mukaa kun hänen päähänsä pulppuaa uusia ideoita ja melodioita.