Jannika B:n vessaselfie ihastuttaa – gaalaan valmistautunut tähti esitteli raskausvatsansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Jannika B ja Apulanta-yhtyeestä tunnettu Toni Wirtanen odottavat parhaillaan toista lastaan. Jannika paljasti iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa aikaisemmin toukokuussa.

Jannika B jakoi Instagramissa ennen ja jälkeen -kuvasarjan, jossa hän valmistautui Kultainen Venla -gaalaa varten. Otoksissa laulaja oli saanut käyttää hotelli Kämpin tiloja pukeakseen päälle punaisen iltapuvun gaalajuhlaa varten. Samalla tähti esitteli faneille raskautensa etenemistä.

– Kiitos @kamphotel kun sain lainata teidän tiloja valmistautumiseen! Ei tarvinnut narikassa vaihtaa mammapöksyjä iltapukuun, Jannika B kirjoitti kuvatekstissä.

Kuvat ovat tähän mennessä keränneet jo yli 10 000 tykkäystä, ja niitä kuvailtiin kommenteissa muun muassa kauneimmiksi erään fanin ikinä näkemäksi vessaselfieksi. Jannika B paljasti raskautensa äitienpäivänä. Vain elämää -sarjassakin taannoin mukana olleella tähdellä ja hänen aviomiehellään, Apulanta-rokkari Toni Wirtasella on ennestään yhteinen Martta-tytär.