Minttu Räikkönen on formulavaimojen eliittiä – julkaisi tyrmääviä kuvia Monacosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Formula 1 -tähti Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkönen sekä perheen lapset, kuusivuotias Robin ja neljävuotias Rianna, asuvat tällä hetkellä Sveitsissä. Perhe kiertää maailmaa isän formulasirkuksen mukana. Äskettäin F1-osakilpailu käytiin Monacossa.

Minttu Räikkönen innostui julkaisemaan Instagramiin joukon sangen hienostuneita otoksia, joissa nainen osoittaa kuuluvansa formulavaimojen eliittiin. Tyylikäs ja hillitty nainen on kuvissa edukseen. Kansainvälisesti tunnettu perheenäiti on ollut naimisissa Formula 1 -kuljettaja Kimi Räkkösen kanssa vuodesta 2016.

Perhe lensi Monacosta nopeasti kilpailun jälkeen Sveitsin kotiinsa yksityiskoneella. Minttu Räikkönen, eli tyttönimeltään Minna-Mari Virtanen, kirjoitti lentokuvaan ranskan kielellä: ”Mikään ei voita kotia”.