Seiska: Stefan Therman ja Sofia Belorf Espanjassa – bisneksiä ja bikineitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen seuratuin pariskunta lienee kohuissa ja skandaaleissa ryvettynyt liikemies Stefan ”Stefu” Therman ja malli Sofia Belórf. Pariskunta on matkustanut yhdessä Espanjan Marbellaan. Seiska-lehti on onkinut matkustustiedot parin sosiaalisesta mediasta.

Seiskan mukaan Sofia on vieraillut povi pullollaan paikallisessa ravintolassa. Antava kaula-aukko oli paljastanut naisen rintavarustuksen. Therman on matkustanut Espanjaan solmimaan bisneksiä.

Belórf puolestaan on mukana matkaseurana. Pariskunta on noussut useasti julkisuuteen sen jälkeen, kun he aloittivat virallisen seurustelun. Stefan Therman oli suhteen alkamisen aikana vielä yhdessä Martina Aitolehden kanssa. Stefun ja Sofian suhde on ollut hivenen myrskyisä.