Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin suhdehuhut paisuvat – olivat läheisissä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Ben Affleck ja Jennifer Lopez seurustelivat vuosina 2002-2004, ja nyt vanha suola vaikuttaa janottavan kumpaakin. Taannoin sinkkumarkkinoille palanneet tähdet ovat viettäneet jälleen tiiviisti aikaa yhdessä. Heidän on jopa huhuttu palanneen yhteen.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck nähtiin taannoin yhdessä läheisissä merkeissä matkalla Hollywoodin Pendry-hotellissa sijaitsevaan uuteen ravintolaan. Pari piteli käsiään toistensa ympärillä, eikä vaikuttanut edes yrittävän peitellä lempeään toisiaan kohtaan edes kuvia ottaneilta paparazzeilta.

People-lehden mukaan Lopezin ja Affleckin kerrotaan jo keskustelleen tulevaisuudestaan, eikä kyseessä ole vain rento tapailusuhde. Lopez asuu parhaillaan Miamissa, kun taas Affleckin koti sijaitsee Los Angelesissa. Kaksikon on kerrottu välimatkasta huolimatta tapailleen viime viikkoina tiiviiseen tahtiin.