Jessica Edströmin vilautus lähellä – Instagram poisti kuvan kiusaamisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa. Nyt yksi kuvista on ollut Instagramille liikaa.

Jessica nähtiin äskettäin poseeraamassa bikinien alaosissa ja t-paidassa, joka oli nostettu intiimipaljastuksen riskirajalla. Jostain syystä Instagram poisti kuvan ja kertoi syyksi kiusaamisen. Nyt Jessica julkaisi kuvan uudelleen ja kysyy syytä väitettyyn kiusaamiseen.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.