Lindsay Lohan tekee paluun – tähdittää Netflixin romanttista jouluelokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lindsay Lohan nousi julkisuuteen 2000-luvun alussa Disney-elokuvien teinitähtenä ja laulajana. Viime vuosina tähti on nähty julkisuudessa lähinnä realitysarjoissa, kuten Lindsay Lohan’s Beach Club. Nyt Lohan on palaamassa elokuvien pariin.

Lindsay Lohan on Variety-lehden mukaan kiinnitetty Netflixin tulevan jouluaiheisen romanttisen komedian päärooliin. Toistaiseksi nimettömässä elokuvassa Lohan esittelee juuri kihloihin mennyttä hemmoteltua hotellisuvun perijää, joka menettää muistinsa lasketteluonnettomuudessa ja herää mökistä komean sinikaulustyöntekijän ja tämän tyttären hoivasta. Jouluaiheiset elokuvat ovat selkeästi menestyneet Netflixissä hyvin, sillä niitä on nähty viime vuosina runsain määrin.

Lindsay Lohanin ura alkoi jo 11-vuotiaana Ansa vanhemmille -elokuvan pääroolin myötä, ja todellinen läpimurto tapahtui hänetn tähditettyä Perjantai on pahin sekä Mean Girls -elokuvia. Tähti kuitenkin vetäytyi näyttelemisestä 2010-luvulla henkilökohtaisten ongelmien ja paparazzeihin kyllästymisen ansiosta. Taannoin Lohan kuitenkin paljasti suunnittelevansa paluuta Hollywoodiin.