Hilary Duffin aviomies tatuoi vaimon nimen pakaraan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lizzie McGuire -sarjan ansiosta kuuluisuuteen noussut näyttelijä ja laulaja Hilary Duff on naimisissa muusikko Matthew Koman kanssa. Nyt mies on paljastanut ottaeensa vaimostaan aina muistuttavaa tatuointia, jokseenkin yllättävään sijaintiin.

Matthew Koma esitteli vaimonsa etunimeä esittävää tuoretta tatuointia Instagramissa jakamassaan kuvassa. Hilary-tatuointi sijaitsee hänen vasemmassa pakarassaan. Page Six -sivuston mukaan tekstin käsiala vaikuttaa olevan hänen vaimonsa.

33-vuotias muusikko vitsaili parisuhderiitojen voittamisen olevan nyt haastavaa, kun Hilaryn nimi on aina tatuoituna hänen persukseensa. Hilary Duff ja Matthew Koma menivät naimisiin joulukuussa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, Banks Violet -niminen tytär.