Kelly Osbourne teini-iästään: ”Kipulääkkeet johtivat heroiinin käyttöön”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy ja Sharon Osbournen tytär Kelly vietti vuosia hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin sosiaalisessa mediassa muodonmuutostaan esitellyt tähti on nyt puhunut avoimesti päihdeongelmistaan. Kelly Osbournen mukaan hänelle määrättiin teininä vahvoja särkylääkkeitä, joiden käyttö johti koviin huumeisiin.

Kelly Osbournelle tehtiin 13-vuotiaana nielurisaleikkaus, jonka jälkeen hän sai reseptin opioidipohjaisiin Vicodin-hydrokodonilääkkeisiin. Tähden mukaan lääkkeet tarjosivat helpotusta muuhunkin kuin fyysiseen kipuun. Ne lievittivät Itsetuntoon ja kehonkuvaan liittyviä ongelmia, joista Kelly kärsi.

– Siirryin nopeasti Vicodinista Percocet-lääkkeeseen ja siitä lopulta heroiiniin, sillä se oli halvempaa. Jäin kiinni sen ostamisesta, ja seuraavana päivänä äitini laittoi minut vieroitushoitoon, Kelly Osbourne avautui Red Table Talk -ohjelmassa.

Kelly Osbourne kertoo päättäneensä lopettaa alkoholin käytön vuonna 2017. Hän kuitenkin paljasti huhtikuussa neljä vuotta jatkuneen tipattomuuden katkenneen korona-aikana väliaikaisesti. Sittemmin jälleen juomisen lopettanut Kelly kuvailee viimeisintä hairahdusta erityisen pahaksi, sillä se tapahtui poikaystävän nenän edessä.