Kylie Jenner laajentaa liiketoimiaan – aloitti Kylie Baby -vauvatuotebrändin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on tahkonut miljoonia dollareita kosmetiikkaan ja ihonhoitotuotteisiin keskittyvän Kylie Cosmetics -yrityksensä avulla. Nyt kuuluisan Kardashianien perheen 23-vuotias kuopus on laajentamassa toimiaan myös vauvatuotteiden piiriin.

Kylie Jenner on kaikessa hiljaisuudessa perustanut Kylie Baby -nimisen uuden brändin. Tähti paljasti asian Instagramissa jaettuaan kuvan kylvyssä olevasta Stormi-tyttärestään @kyliebaby-tunnisteella. Linkin takaa paljastuvalla Kylie Baby -tilillä ei ole vielä ainuttakaan julkaisua, mutta tästäkin huolimatta se on kerännyt jo satoja tuhansia tykkäyksiä.

Kylie Jenner haki tavaramerkkiä Kylie Baby -brändille jo toukokuussa 2019. Hakemuksessa brändin tuotteisiin kerrottiin sisältyvän muun muassa lastenrattaita, pinnasänkyjä ja muita huonekaluja sekä ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Liiketoiminnan laajentaminen ei vaikuta rajoittuvan Kylie Babyyn, sillä taannoin tähti haki tavaramerkkiä myös Kylie Swim, Kylie Body, Kylie Skin ja Kylie Hair -nimille.