Sara Chafak sulautui bikineissä maisemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena julkkistähdeksi noussut Sara Chafak on viime aikoina alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Julkkiskaunottarella on nykyisin jo yli 138.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia kaunottaresta.

Tällä kertaa Sara on julkaissut kuvan, joka saa varmasti lähes jokaisen katsojan haaveilemaan etelän aurinkolomasta. Mustiin tyylikkäisiin bikinihin pukeutunut Sara poseeraa pienen katoksen alla ja toteaa kuvansa yhteydessä sulautuvansa maisemaan.

Äskettäin missikaunotar poseerasi Turkissa Antalyan liepeillä sijaitsevassa hotellissa todellisissa ökybikineissä. Chafak nähtiin nimittäin palvomassa aurinkoa Louis Vuittonin bikinit yllään. Luksusmerkin bikinit maksavat noin 600 euroa.