Erika Vikman ja Arttu Wiskari laulavat seksistä – rohkea biisi julkaistaan tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion nuorisokanava YleX on perinteisesti julkaissut vuosittain kesän alla turvallisesta intiimistä kanssakäymisestä teemakappaleen, eli kesäkumibiisin, jonka esittäjät vaihtuvat vuosittain. Tänä vuonna kappaleen esittävät Erika Vikman ja Arttu Wiskari, ja kappale julkaistaan kello 12.00.

Vuoden 2021 kesäkumibiisi kertoo teeman mukaisesti spontaanista seksistä ja muistuttaa siihen liittyvästä vastuusta. Kappaleen nimi on Tääl on niin kuuma, ja siinä kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ottavat toisensa hellissä tunnelmissa. Kappaleen toinen esittäjä Erika Vikman kertoo mistä on kyse.

– Jos menee liikaa omien halujensa mukana, sitä sokeutuu toisen tarpeille. Molempien pitää lukea toisiaan. Ja suojautua, jos haluaa olla varma, ettei tule jälkiseuraamuksia, Erika Vikman sanoo.

– Erika on oikealla tavalla avoin tyyppi viemään kesäkumisoihtua eteenpäin. Mä oon tässä apinaorkesterissa komppaamassa ja fiilistelemässä hyvää biisiä, Arttu Wiskari kommentoi rooliaan.

Kesäkumien jakelu keskitetään tänä vuonna kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön sekä pienempimuotoisiin tapahtumiin. Kampanjassa muistutetaan turvallisesta seksistä.