Mies hyppäsi mereen 60 metristä veret seisauttavalla videolla – kiidätettiin sitten sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Dorsetin ja Itä-Devonin Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyllä rannikolla sijaitsee Durdle Door -niminen kalliomuodostelma. Luonnonmuodostuma on suosittu kohde turistien keskuudessa. Kaikki eivät kuitenkaan vain tyydy katselemaan sitä.

Viraalina levinneellä videolla todistetaan tyhmänrohkeaa tempausta rannikolla. Siinä kalliomuodostelman huipulle kiivennyt mies hyppää mereen noin 60 metrin korkeudesta sivustakatsojien seuratessa tilannetta järkytyksen vallassa. Osa jopa luuli miehen yrittäneen itsemurhaa, mutta kyse uskotaan olleen tombstoning-nimellä tunnetusta ilmiöstä jossa veteen hypätään korkealta pystysuorassa asennossa.

The Sun -lehden mukaan helikopterilla sairaalaan toimitetun miehen olkapää oli mennyt hypyssä sijoiltaan. Hän selvisi tilanteesta melko vähäisin vammoin, sillä tombstoning-tempausten kerrotaan vaatineen viimeisten 16 vuoden aikana jopa 20 kuolonuhria Iso-Britanniassa.