Näin päivität olohuoneen edullisesti – kiinnitä huomiota ykstyiskohtiin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pintaremontointi on yleensä helppoa ja nopeaa. Jos ei kuitenkaan tahdo uusia kaikkia pintoja ja huonekaluja, voi kodin yleisilmettä muuttaa huonekalujärjestystä ja tekstiilejä vaihtamalla. Listasimme muita vinkkejä, joiden avulla voi saada uutta ilmettä olohuoneeseen pienemmällä budjetilla.

Osta värikkäitä raheja tai tyynyjä, joiden avulla saat ylellisyyttä huoneen ulkonäköön. Esimerkiksi marokkolaistyyliset rahit sopivat erinomaisesti vallitsevaan luonnonläheiseen tyyliin. Katso myös voiko olohuoneen pöydän tasoa vaihtaa puusta marmoriksi tai peittää tapetilla ja lasilevyllä.

Osta nojatuoli. Tuoleja saa pikkurahalla kirpputorilta ja ammattilainen vaihtaa siihen uuden kuosin kätevästi. Lisää huonekasveja tai tee kokonainen seinä yrttien ja kasvien kasvattamiseen. Voisiko television panna seinälle tv-tasolla säilyttämisen sijaan?