Poptähti Lizzo kokeili TikTokin erikoista ruokatrendiä – sinappia vesimelonin päälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Lizzo on noussut muutaman vuoden aikana valovoimaisimpien nykyartistien joukkoon. R&B ja hiphop-vaikutteista musiikkia tekevä tähti tunnetaan myös ahkerana TikTokin käyttäjänä, sillä Lizzo julkaisee usein faniensa iloksi ideoita päivittäisestä elämästään.

Nyt Lizzo on päättänyt kokeilla yhtä TikTokin hämmentävimmistä viimeiaikaisista ruokatrendeistä. Tuoreella videollaan hän kokoeilee vesimelonia keltaisella sinapilla maustettuna. Kyseistä makuyhdistelmää hehkuttu TikTok-käyttäjä Yayayayummy, jonka mukan etikkainen sinappi sopii täydellisesti yhteen vesimelonen mehukkaan makeuden kanssa.

Lizzo ei juurikaan kommentoi makuyhdistelmää sanallisesti. Hänen hämmentynyt ja jokseenkin ällöttynyt ilme kertovat kuitenkin videolla kaiken oleellisen. Itse video sen sijaan oli hitti, sillä se on kerännyt TikTokissa jo miljoonia tykkäyksiä.

@lizzo

##stitch with @yayayayummy ummmm I ended up just eating it w tajin 🤭

♬ original sound – lizzo