Britney Spearsin poikaystävä on valmis perustamaan perheen: ”Haluan olla nuori isä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime viikkoina otsikoissa katsojia kohahduttaneen Framing Britney Spears -dokumentin vuoksi. Tähti seurustelee nykyään mallina ja henkilökohtaisena valmentajana työskentelevän Sam Asgharin kanssa.

Britney Spearsin 27-vuotias poikaystävä puhui taannoisessa haastattelussa hänen ja pariskunnan yhteisistä suunnitelmista. Sam Asghari kertoi haluavansa vielä sekä uransa että parisuhteensa seuraavale tasolle. Hän harkitsee tyttöystävänsä kanssa jo yhteisten lasten hankkimista.

– Haluan viedä myös suhteeni seuraavalle asteelle. Isäksi tuleminen ei pelota minua. Haluan olla nuori isä, Asghari paljasti Forbes-uutistoimistolle.

Sam Asghari tapasi Britney Spearsin Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Britney oli henkilökohtaisesti valinnut hänet videon miespääosan esittäjäksi. Asgharill ei tosin oltu edes kerrottu ennen varsinaisia kuvauksia, kenen musiikkivideo oli kyseessä.