Jessica Edström häviävän pienessä uimapuvussa – vei huomion bling bling -kasvomaskista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa. Äskettäin Instagram poisti yhden kuvista sääntöjen vastaisena, mutta syytä siihen ei löytynyt.

Koronakriisin myötä Jessica esittelee nyt somessa myös upean bling bling -henkisen kasvomaskinsa, jonka lisäksi hänellä on häviävän pieni uimapuku yllään. Tyylikäs maski jääkin kuvassa toiseksi, kun sitä mitataan huomiolla.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.