Fitness-guru paljasti jääkaappinsa sisällön – näyttääkö yhtään tutulta?

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen fitnessguru Kayla Itsines on innostanut jo miljoonia naisia ympäri maailmaa treenaamaan hänen kehittämällään metodilla. Bikini Body Guide -treeniohjelma on ollut jättimenestys. Nyt sen luoja Kayla Itsines esittelee videolla jääkaappinsa sisällön.

Kayla Itsines on päästänyt Women’s Health -lehden kuvaajat kotiinsa ja esitellyt heille mitä hänen oma jääkaappinsa sisältää. 29-vuotias Itsines on huippukunnossa oleva yhden lapsen äiti, jonka neuvoja niin kuntoilun kuin ruokavalionkin suhteen naiset ympäri maailmaa noudattavat. Tähti näyttää noudattavan niitä hyvin pitkälle myös itse.

Tähden jääkaappi on sisällöltään hyvin värikäs. Se on pullollaan terveellisiä kasviksia, juureksia, hedelmiä, marjoja ja salaatteja. Kayla Itsines on juuriltaan kreikkalainen ja noudattaa välimeren ruokavaliota. Herkkuhetkinä Itsines nautiskelee minttusuklaata tai jäätelöä, johon hän koukuttui ollessaan raskaana.