Pasha Pozdnyakova ei jätä arvailun varaa – jättipovi täyttää kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Hän on parhaillaan tekemässä suomalaismallien historiaa. Pozdniakova on nimittäin ensimmäinen suomalainen pluskoon mallikaunotar Playboy-lehdessä.

Pashan somesuosio kasvaa nopeasti, sillä nyt hänellä on Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Suosio ei ole ihme, sillä uhkean mallikaunottaren tuorein somekuva kiteyttää sen lähes tyhjentävästi. Siinä nimittäin jättimäinen povi täyttää merkittävän osan kuvasta.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan Playboy-sopimuksestaan, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan lehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa Afrikan Playboy-lehden 22. toukokuuta ilmestyvässä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.

– Elinikäinen unelmani muuttui todeksi! Kiitoksia Playboy Africalle siitä, että valitsitte minut toukokuun numeron kanteen. Tyypit, mikä vain on mahdollista mikäli uskotte itseenne, Pasha Pozdniakova hehkutti kuvatekstissä.