Sabina Särkkä otti aurinkoa rantakalliolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja äskettäin hänet nähtiin myös Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Nyt mallikaunotar on päässyt nauttimaan suomalaisesta hellekesästä rantakallioille tyylikkäissä harmaissa biksuissa. Hänet kuvattiin tällä kertaa myös ilmasta käsin. Päivityksensä yhteydessä Sabina kertoo ruikuttavansa rannalla kertoo kaipaavansa jo lomaa. Monet Staran lukijat ovat varmasti hänen kanssaan samaa mieltä.

Sabina Särkkä julkaisi itsestään taannoin myös tavallista aistikkaampia kuvia, joissa hän kertoi olevansa menossa saunaan. Kuvissa Sabina Särkkä esitteli paljasta selkäänsä ja takapuoltaan bikineissä pitelemällä pyyhettä hyvin kevyesti vartalonsa ympärillä.