Timo Lavikainen voitti Farmi Suomi -kilpailun ja 30 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa realitysarjoissa eletään parhaillaan finaalijaksojen kautta, ja tänään päätökseensä tuli Farmi Suomi -ohjelma. Finaalijaksoon saakka kilpailussa selvisivät poliitikko Mikael Jungner, realityjulkkis Sauli Koskinen ja näyttelijä Timo Lavikainen.

Tuotantokauden suosikiksi yleisön keskuudessa nousi Mikael Jungner, joka toi ohjelmaan hieman tavallisesta poikkeavaa asennetta ja myös kädentaitoja. Varsinaiseen finaaliin viimeisessä jaksossa selvisi hänen lisäkseen Timo Lavikainen, kun Sauli Koskinen joutui lopulta tyytymään kolmanteen sijaan.

Kuukauden kestäneen kilpailun ja 30 000 euron rahapalkinnon voittajaksi selvisi lopulta parempi kilpailija. Ratkaisevissa kilpailuissa pidettiin heiniä pään päällä ja tehtiin kilpaa solmuja.