Huijari esitti Wu-Tang Clanin tähteä – nautti luksuselämästä ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wu-Tang Clanin jäsenenä esiintynyt ja keksityillä hiphop-yhteyksillään ihmisiä huijannut mies on useiden vuosien vankeusrangaistukseen. Floridalainen Aaron Barnes-Burpo onnistui toimillaan huijaamaan muun muassa tuhansien dollareiden arvosta ilmaisia palveluja hotelleilta.

29-vuotias Barnes-Burpo ja 52-vuotias Walker Washington olivat väittäneet kuuluvansa Wu-Tang Clan -yhtyeeseen ja Roc Nation -tuotantoyhtiöön. Valheensa sekä väärennettyjen ja varastettujen luottokorttien avulla he huijasivat palveluilta luksushotelleilta, limusiinifirmoilta, pitopalveluilta ja studioilta useissa kaupungeissa syyskuusta 2019 lähtien.

Lopulta Georgian osavaltion Augustassa sijaitsevan hotellin työntekijä haistoi palaneen käryn miesten väitteissä ja otti yhteyttä viranomaisiin. Syyllisyytensä oikeudessa myöntänyt Aaron Barnes-Burpo tuomittiin teoista seitsemän vuoden vankeusrangaistukseen.

Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 300 000 dollarin edestä vahingonkovauksia yhteensä 19 huijaamalleen yritykselle. Walker Washington puolestaan odottaa parhaillaan tuomiotaan, uutisoi Houston Chronicle.