Kehonrakentaja erosi nukkevaimostaan – petti toisen nuken kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna kazakstanilaisesta kehonrakentaja Juri Tolotshkosta, joka oli mennyt naimisiin intiiimitarkoituksiin valmistetun nuken kanssa. Margo-niminen vaimo joutui kuitenkin nukkekorjaajalle ja Juri sortui salasuhteeseen.

Hän löysi netistä nuken, joka on puoliksi kana ja puoliksi ihminen. Juri rakastui uuteen nukkeen ja kehuu, että sen napa toimii naisen sukupuolielimen tavoin. Nuken nimi on Lola.

– Erosimme Margon kanssa. En ole valmis kertomaan vielä eron syistä, Juri Tolotshkosta, joka on kuitenkin myöntänyt löytäneensä Lolan entisen vaimon ollessa korjaamolla.

Pääset tästä lukemaan Kaxakstanin mestaruuden kehonrakennuksessa voittaneen Juri Tolotshkon ja hänen entisen vaimonsa seksinukke Margon häistä. Hän saattaa siirtyä moniaviolliseen liittoon useiden seksinukkejen kanssa.