Taylor Swift elokuvatähdeksi – mukana myös Christian Bale ja Margot Robbie

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift tunnetaan pääasiassa musiikistaan, mutta monien muusikoiden tavoin hän on kokeillut siipiään myös näyttelemisen parissa. Nyt 31-vuotias tähti on kiinnitetty muun muassa Unelmien pelikirja, American Hustle ja Kolme kuningasta -elokuvista tunnetun ohjaaja David O. Russellin tulevaan projektiin.

David O. Russellin tulevan elokuvan nimi tai juoni eivät ole vielä tiedossa, mutta sitä on kuvailtu historialliseksi draamaksi. Taylor Swiftin lisäksi mukana on suuri määrä tunnettuja tähtiä. Elokuvassa tullaan näkemään muun muassa Christian Bale, Margot Robbie, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Robert De Niro, Rami Malek ja John David Washington.

Taylor Swiftin viimeisin rooli valkokankaalla oli Cats-musikaalissa, joka tosin sai tyrmäävän vastaanoton. Lisäksi hän on näytellyt The Giver, Lorax ja Ystävänpäivä -elokuvissa. Viime vuonna tähti nähtiin myös hänen urastaa kertovassa Netflixin Miss Americana -dokumenttielokuvassa.