Autoilija tukki tien – maatalon isäntä kaatoi trukilla katolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Väärin pysäköidyt ja väärissä paikoissa liikkuvat autot ärsyttävät monia, mutta valtaosa tyytyy mutisemaan ja paheksumaan toimintaa omassa mielessään. Nyt eräs maatilan isäntä on kuitenkin päättänyt tehdä asialle jotain konkreettisesti, sillä hän ajoi paikalle trukilla ja rusikoi autoa sillä.

Tapahtumasta sosiaaliseen mediaan päätyneissä kuvissa ja videoissa nähdään miten suivaantunut isäntä rusikoi jopa paidatonta autoilijaa trukillaan ja lopulta kaataa henkilöauton katolleen. Isäntä suivaantui autoilijalle, koska hänen mielestään huligaanit olivat sytyttäneet hänen maillaan nuotioita.

Britannian maaseudulla tapahtunut välikohtaus eteni lopulta niin pitkälle, että paikalle kutsuttiin poliisi. Viranomaisille isäntä kertoi suivaantuneensa, koska autoilija ei suostunut siirtymään pois tieltä. Siksi hänen mukaansa oli perusteltua siirtää auto sivuun.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.