30-vuotias äiti pidätetty – esiintyi koulussa 13-vuotiaana tyttärenään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

13-vuotiaan tytön äiti on pidätetty Yhdysvalloissa hänen esiinnyttyään tyttärenään. 30-vuotias nainen oli onnistunut liikkumaan vapaasti Texasin El Pasossa sijaitsevalla yläasteella seitsemäsluokkalaista teiniä esittäen.

Casey Garcia oli pukenut päälleen keltaisen hupparin ja repun sekä kasvomaskin. Hän ehti muun muassa kävelemään koulun käytävillä, olemaan tekemisissä koulun henkilökunnan kanssa, istua tunneilla ja syödä lounasta ennen kiinni jäämistä. Garcia raportoi tempaustaan sosiaaliseen mediaan TikTok-videoiden muodossa.

Casey Garcia kertoo halunneensa selvittää tempauksella, kuinka kehnot turvajärjestelyt hänen tyttärensä koulussa ovat. Paikallisen koulutarkastajan kerrotaan lähettäneen oppilaiden vanhemmille viestin, jossa koulun kerrotaan tapauksen jäljiltä uudistavan turvallisuustoimiaan. TMZ-sivuston mukaan Garciaa syytetään viranomaisten toimesta tietojen väärentämisrikkomuksesta ja luvattomasta liikkumisesta koulun alueelle.