Halle Berry nautiskeli tyylikkäästi rannalla: ”Kyllä kiitos!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Halle Berry tunnetaan niin Oscar-palkitusta Monster’s Ball -elokuvasta kuin supersankariseikkailuistakin. Parhaillaan esikoisohjauksensa ensi-iltaan valmistautuva tähti on nyt ehtinyt nauttimaan kesästä.

Halle Berry jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa rannalla. 54-vuotiaan näyttelijän kuva keräsi ihailevia kommentteja niin faneilta kuin Julianne Mooren ja Jamie Foxxin kaltaisilta Hollywood-kollegoiltakin.

– Jos homma vaatii biksuja, vastaukseni on aina kyllä kiitos!, Halle Berry kirjoitti kuvatekstissä.

Halle Berry nähtiin viimeksi valkokankaalla John Wick: Chapter 3 – Parabellum -elokuvassa. Tänä vuonna Netflixissä saa ensi-iltansa hänen ohjaamansa ja tähdittämänsä vapaaottelun maailmaan sijoittuva elokuva Bruised.