Suursyömärin hurja murohaaste – tästä riittäisi kymmenille nälkäisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa hauskojen eläin- ja mokailuvideoiden lisäksi menestyvät todella hyvin videot, joissa nähdään miten ihmiset suorittavat erilaisia ruokaan liittyviä haasteita. Suursyömäri Matt Stonie tunnetaan videoista, joissa hän syö valtavia määriä ruokaa lyhyessä ajassa.

Nyt videolla nähdään miten Matt Stonie selviytyy murojen syömisestä. Stonie on ottanut uudella videollaan haasteekseen syödä yhdeltä istumalta jättimäisen kulhollisen Reese’s Puffs aamiaismuroja, joissa maistuvat suklaa jaa maapähkinävoi.

Ennen maidon lisäämistä kulhossa on 5.100 kilokalorin edestä syötävää. Maidon lisäämisen jälkeen Stonie arvelee kalorimääräksi yli 6.000 kilokaloria, josta noin 360 grammaa on puhdasta sokeria. Tehtävästä haasteellisen tekee se, että miehen täytyy pureskella joka suullinen mikä alkaa väsyttämään hänen leukojaan. Lopulta Matt Stonie onnistuu kuitenkin syömään kaiken alle 20 minuutissa.