Taylor Swift saa nyt nauhoittaa vanhat levynsä uusiksi – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift on ollut viimeisen vuoden ajan riidoissa lukuisia tähtiä edustavan musiikkimanageri Scooter Braunin kanssa. Braun osti viime vuonna Swiftin entisen Big Machine Recods -levy-yhtiön ja samalla tähden kuuden ensimmäisen albumin master-nauhat.

Taylor Swiftin mukaan hän menetti kaupojen myötä oikeudet käyttää ja esittää vanhoja kappaleitaan. Siksi tähti paljasti suunnittelevansa nauhoittaa uusiksi kappaleet kuudelta ensimmäiseltä albumiltaan. Sopmuksen mukaan hän sai tehdä niin marraskuusta 2020 alkaen.

Marraskuu 2020 on sittemmin koittanut, ja Taylor Swiftin fanit ovat juhlineet asiaa sosiaalisessa mediassa Taylor is Free -eli Taylor on vapaa -sloganien voimin. Tähden pitäisi nimittäin voida nyt nauhoittaa viisi ensimmäistä Big Machine Recordsin alla julkaistua levyä. Reputation-albumin Swift saa lain mukaan nauhoittaa uusiksi vasta vuonna 2022, viisi vuotta sen alkuperäisen julkaisun jälkeen.