Diili-Sointu kurvikkaana uimapuvussa: ”Muistakaa aurinkorasva”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman tämän kevään Suomen tuotantokauden voittajaksi nousi Sointu Borg, joka sai kehitysjohtajan paikan Jaajo Linnonmaan konsernissa, ja tulee lisäksi vetämään uutta Fundly-nimistä yritystä. 28-vuotias kurvikas kaunotar julkaisee edelleen sosiaalisessa mediassa näyttäviä poseerauksiaan ja on avoimesti ylpeä vartalostaan.

Nyt bisnesnainen on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa kuvan mustassa uimapuvussa. Kuvansa yhteydessä hän antaa ajankohtaan nähden olennaiset neuvot kesämenoihin.

– Nauttikaa auringosta tänä viikonloppuna! Muistakaa aurinkorasva ja varovaisesti vesillä nääs, Sointu vinkkaa.

Sointu Borgin mukaan roolimalliksi kutsutuksi tuleminen on tuntunut vieraaalta ja jopa hieman pelottavalta. Hän pohtii, onko tästä edesäpäin varaa mokailla, mennä laittautumatta puistoon nauttimaan alkoholia ja olla oma tavanomainen itsensä. Borg kuitenkin toteaa olevansa onnellinen ja asennoitunut työskentelemään täysillä kohtuuden rajoissa uusien ovien avauduttua hänen urallaan. Äskettäin Sointu pohti julkisuutta ja roolimallina olemista. 28-vuotiaan tähden mukaan toukokuu on ollut kiireistä ja kummallista aikaa.

– En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota. Enkä ikinä osannut valmistautua siihen, minkälaisen palautevyöryn koko voitto aiheutti. En oikeen vieläkään ymmärrä, mitä tässä oikein tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja meen vaan paikasta toiseen. Aattelen, että kyllä tää tästä normalisoituu vielä, Borg kirjoitti.