Justin Timberlake pyysi anteeksi Britney Spearsilta ja Janet Jacksonilta – julkaisi pitkän kirjeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin TImberlake julkaisi pitkän anteeksipyyntökirjeen hänen Instagram-kanavallaan. Mies kertoi tekstissään tiedostavansa sen miten viallinen musiikkibisnes on ja miten paljon se hyödyttää vaaleaihoisia miehiä. Timberlake halusi erityisesti pyytää anteeksi Britney Spearsilta ja Janet Jacksonilta, jotka hän koki hylänneensä tiukan paikan tullen.

The New York Times julkaisi juuri dokumenttielokuvan, joka käsitteli Britney Spearsin ympärillä olevaa #FreeBritney -liikettä. Framing Britney Spears -dokumentissa käsiteltiin myös naisen uraa, parisuhteita ja eri tapahtumien vaikutusta siihen, että naiselle määrättiin lopulta edunvalvoja. Justin Timberlake kokee syyllisyyttä siitä, että hän ei ole ollut Britney Spearsin tukena tarpeeksi eikä julkisesti ilmaissut omaa mielipidettään kun hän koki, että Spearsia kohdeltiin väärin.

Justin Timberlake halusi pyytää julkisesti anteeksi myös Janet Jacksonilta sitä, että hän ei avannut suutaan kun Jacksonia rankaistiin. Timberlake tuntuu muistelevan vuoden 2004 Super Bowl -esitystä, jossa hänen tuli repiä osa Janet Jacksonin esiintymisasusta pois. Asu repesi ja paljasti naisen nännin. Naisen ura koki esiintymisasun petettyä ison kolauksen ja moni radioasema alkoi jopa boikotoimaan tähden musiikkia ja otti Janet Jacksonin kappaleet pois radiosoitosta.