Kissa yritti napata linnun – hyökkäys päättyi nolosti ikkunaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokaisella kissalla on tallella saalistusvietti siitä huolimatta, että lemmikkieläimenä se ei olisi saanut sen varassa kunnolla metsästää. Kissat rakastavat vaanimista ja hiirten sekä lintujen jahtaamista, minkä vuoksi ne usein pitävätkin erilaisista leluista, joiden päälle ne voivat hyökätä.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa yritti saalistaa kyyhkyn. Nainen istui tietokoneella ja kissa oli kiivennyt työtuolin selkänojan päälle istumaan. Kissa tarkkaili taukoamatta kattoikkunaa ja ilmeisesti odotteli, että jokin saaliiksi kelpaava istahtaisi sen näköpiiriin.

Muutaman sekunnin kuluttua kyyhky lentää kohti kattoa ja törmää suoraan ikkunaan. Kissa toimii heti ja hyppää ikkunaa kohti yrittäessään nopeilla liikkeillään saalistaa kyyhkyn. Kattoikkuna on kuitenkin kissan epäonneksi kiinni, minkä vuoksi kissa törmää lasiin ja putoaa maahan.