Koira paljasti miten etätöitä tekevältä saa huomiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ihmiset ovat olosuhteiden pakosta päätyneet tekemään viimeisen vuoden aikana etätöitä. Se ei välttämättä haittaa kodeissa asuvia lemmikkieläimiä, joiden ei enää tarvitsekaan viettää päiviä omissa oloissaan vailla seuraa.

Jotkut lemmikkieläimet ovat jopa ehdollistuneet omistajiensa arkirytmille yllättävillä tavoilla. Tästä saadaan esimerkki viraalina levinneellä söpöllä TikTok-videolla. Siinä Winston-niminen koira on oppinut, milloin sille on tarjolla silityksiä.

Videolla Winston on nukkumassa pedillään lattialla, kunnes se yllättäen herää kuullessaan omistajan taikasanat. Koira tietää saavansa rapsutuksia Zoom-tapaamisen päättävän miehen sanoessa ”thanks guys”, eli ”kiitos, tyypit”. Winstonin päiväunet päättyvät kuin seinään, ja koira rientää nopeasti omistajansa luokse.

@winston_the_toy_aussie

It’s pat time. ##fyp ##puppy ##dog ##dogsoftiktok ##puppiesoftiktok ##puppylove ##puppies ##puppylife ##puppytiktok ##doggo ##doglover ##puppydog ##doglife ##dogs

♬ original sound – Winston