Pankissa vieraili söpöjä murtautujia – pesukarhut hiippailivat sisään ilmanvaihtokanavan kautta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tummiin maskeihin sonnustautuneet murtautujat ovat yleensä ei-toivottu näky pankeissa. Taannoin eräässa kalifornialaisessa pankissa vieraili kuitenkin söpöjä murtautujia, jotka eivät varastaneet senttiäkään.

Kalifornian Redwoodissa sijaitsevaan pankkiin murtautui varhain aamusta kaksi pesukarhua. Ne olivat päässeet rakennukseen elokuvista tutulla tavalla, ryömimällä sisään ilmanvaihtokanavia pitkin. ABC-uutissivuston mukaan eläimet jäivät kiinni pankkiautomaattia käyttäneen miehen nähntyä ne ikkunasta, joskin hän luuli ensin tuijottavansa pehmoleluja.

Murtautujat pois hakemaan kutsuttiin poliisin sijaan paikallisen eläinsuojeluyhdistys Peninsula Humane Society and SPCA:n työntekijät. Yhdistyksen tiedottajan mukaan eläimet eivät olleet vahingoittuneet seikkailujensa aikana, eivätkä ne ainakaan hänen tietääkseen varastaneet mitään. Papereita ja yhden tietokoneen ne olivat tosin onnistuneet kaatamaan.