Uskomaton näky postitoimistossa – kaksimetrinen alligaattori makoili lattialla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kesän ampiaiset ja hyttyset ovat melko pieni ongelma siihen nähden, millaisiin otuksiin eteläisemmillä leveyasteilla voidaan törmätä. Taannoin eräässä Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevasa postitoimistossa hämminkiä aiheutti yli kaksimetrinen matelija.

Pakettia lähettämässä ollut asiakas törmäsi odottamattomaan näkyyn astuttuaan sisään Spring Hillin postiin aamuyön tunteina. Postitoimiston aulassa kuljeskeli yli kaksi metriä pitkä alligaattori. Paikalle hälytettiin NBC-uutissivuston mukaan ensin poliisit ja sitten eläinten pyydystämiseen erikoistunut henkilö.

Postitoimistossa on automaattiovet, joiden ansiosta sisään pääsee myös varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Myös alligaattori oli päässyt livahtamaan sisään niiden ansiosta. Paikallisten viranomaisten mukaan alligaattoreista voi koitua harmia julkisilla paikoilla, mikäli ne ovat yli 1,2 metrin pituisia ja aiheuttavat vaaratilanteita ihmisille, lemmikkieläimille tai omaisuudelle.