Daniel Radcliffe häpeilee näyttelijäntaitojaan Harry Potter -elokuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Daniel Radcliffe nousi aikoinaan kertaheitolla lapsitähdeksi Harry Potter -elokuvien ansiosta. Vaikka elokuvat tekivät hänestä kuuluisuuden, on tähti nyt avautunut häpeilevänsä hieman näyttelemistään etenkin Harry Potter -sarjan ensimmäisissä osissa.

Daniel Radcliffe keskusteli taannoin roolistaan toisen fantasiaelokuvien tähden, Taru sormusten herrasta -näyttelijä Elijan Woodin kanssa. Tähden mukaan Harry Potter -elokuvissa näyttelemisen muistelu herättää hänessä monenlaisia tuntemuksia. Radcliffe kuvailee jopa tuntevansa välillä syvää häpeää näyttelijänkykyjään kohtaan katsoessaan ensimmäisiä Harry Potter -elokuvia.

Digital Spy -sivuston mukaan Radcliffe kertoo kuitenkin olevansa erittäin kiitollinen kokemuksesta ja siitä, että suositussa elokuvasarjassa näytteleminen osoitti mitä hän haluaa tehdä elämällään. Nykyään 31-vuotiaan tähden ura näyttelijänä onkin jatkunut aikuisiälläkin. Radcliffe on viime vuosina nähty muun muassa Guns Akimbo -elokuvassa ja televisiosarjassa Miracle Workers.