Lauri Ylönen tulkitsi Blind Channelin hitin – teki siitä uuden version

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olulainen vaihtoehtorockyhtye Blind Channel sijoittui Dark Side -kappaleellaan tämän vuoden Euroviisuissa kuudennelle sijalle. Kyseessä oli Suomen toiseksi paras viisusijoitus sitten Lordin voiton vuonna 2006.

Blind Channel on erityisesti voittonsa myötä nostanut profiiliaan niin Suomessa kuin maailmalla. Nyt yhtyeen hittiä kuullaan tulkitsemassa jopa suomalaisen rock-musiikin pitkän linjan tähti. The Rasmus -yhtyeen keulakuvana tunnettu Lauri Ylönen versioi Dark Side -hittiä tuoreella Youtube-videollaan.

Lauri Ylösen cover-versiossa kuullaan myös Blind Channelin laulajia, Joel Hokkaa ja Niko Vilhelmiä. The Rasmus -tähti on viime kuukausina julkaissut Youtube-tilillään enemmänkin cover-tulkintoja. Niiden joukossa on esimerkiksi Björkin, Slayerin, Beatlesin ja The Rasmuksen kappaleita.